Internet marketing specialist

De inhoud van zoekmachines zoals Google groeit dagelijks. Om uw website goed te positioneren in Google ten opzichte van uw concurrenten heeft u één internetmarketing specialist nodig. Wanneer uw website hoger in Google staat trekt de website meer bezoekers wat tot meer conversie leidt.

Waarom u kiest voor onze online marketingspecialisten:

  • Ruime ervaring, sinds 2008
  • Ervaring met zowel kleine als grote bedrijven
  • SEO ( Search Engine Optimalisation) advies op maat
  • Nauw betrokken met het succes van úw website
Internet marketing specialist ANWB Media

Uw betrouwbare partner voor internet marketing in Groningen

Betrouwbaar partner voor uw internet marketing!

Affect Media heeft de specialistische kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw website gevonden wordt tussen uw concurrenten. Wij houden uw website en die van uw directe concurrenten nauw in de gaten. Daar waar nodig sturen wij uw website bij. Uw concurrent staat immers ook niet stil!

 Ook geven wij advies aan bedrijven die er behoefte aan hebben om zelf hun internet marketing in te richten en meer conversie te halen.

Wanneer de bezoeker een pagina van uw website heeft gevonden, dient deze pagina een doel te hebben. Heeft u nagedacht over uw doelen en hoe u uw bezoeker kunt aanzetten tot actie?
Meer bezoekers naar uw website door SEO?

Wilt u dat uw website zo hoog mogelijk gepositioneerd staat in de zoekmachines met als doel meer conversie? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers op +31(0) 88 02 22 090.

Wat onze klanten zeggen

  • Wij zochten een betrokken partner die voor ons een online superfood webshop kon ontwikkelen. We hadden alles rond dealers, inkoopkanalen alleen nog geen webshop. Wij vonden in Affect Media precies wat we nodig hadden en worden nog steeds begeleid met ons internet marketing traject en nazorg aan onze online webshop. Het resultaat mag er zijn!
  • Affect Media ontwikkelde onze webshop en begeleidt ons nog steeds intensief. Door de grote betrokkenheid en specialistische kennis zijn wij zeer positief over de samenwerking!
  • Inmiddels zijn we 3 jaar klant bij Affect Media. Ze hebben voor ons meerdere websites, betaal- en een online bestelsysteem ontwikkeld. We hebben onze bezoekers aantallen zien verdubbelen en de conversie zien verdrievoudigen!
client

Simone
Groenevoeding.nl

client

Dennis van der Sluijs
medigros.nl

client

Joshua Camera
Italini Gelato