Wilt u een succesvolle Magento webshop beginnen?

Een webshop beginnen lijkt misschien eenvoudig. Een succesvolle webshop is echter een ander verhaal.
 

  • Wie zijn uw bezoekers en hoe benadert u deze?
  • Hoe zorgt u ervoor dat u de technische -methodische - bezoeker bereikt
  • Of juist de sociaal gerichte -humanistische- bezoeker raakt?
  • Welke kleur heeft uw bestelknop?
  • Hoe trekt uw bezoekers met koop intentie?

Magento webshop beginnen

Magento prgrammeurs in Groningen

Magento als basis voor uw webshop

Magento is het open source e-commerce platform. Grote webshops als Nike, The North Face en Olympus draaien op dit systeem maar ook kleinere webshops als Medigros en SaunaProducten.nl.

Wat maakt ons samen met Magento bijzonder?

Om erachter te komen wat de wensen van de bezoeker zijn maken we voordat we beginnen met de ontwikkeling van de webshop een bezoekersprofiel/persona. Deze fictieve klant staat symbool voor een grote groep representatieve bezoekers van uw webshop. Vervolgens ontwerpen wij het design dat aansluit bij uw doelgroep.

Nadat de vormgeving van uw magento webshop vast staat gaat één van onze Magento programmeurs er mee aan de slag. Al onze Magento programmeurs hebben meer dan 5 jaar ervaring en hebben aan zowel grote als kleine project gewerkt.

Onze internet marketing experts begeleiden u in het verdere traject.


Meer weten Meer weten over webshops?

Wilt u dat uw website zo hoog mogelijk gepositioneerd staat in de zoekmachines met als doel meer conversie? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in of bel met één van onze medewerkers op +31(0) 88 02 22 090.

Wat onze klanten zeggen

  • Wij zochten een betrokken partner die voor ons een online superfood webshop kon ontwikkelen. We hadden alles rond dealers, inkoopkanalen alleen nog geen webshop. Wij vonden in Affect Media precies wat we nodig hadden en worden nog steeds begeleid met ons internet marketing traject en nazorg aan onze online webshop. Het resultaat mag er zijn!
  • Affect Media ontwikkelde onze webshop en begeleidt ons nog steeds intensief. Door de grote betrokkenheid en specialistische kennis zijn wij zeer positief over de samenwerking!
  • Inmiddels zijn we 3 jaar klant bij Affect Media. Ze hebben voor ons meerdere websites, betaal- en een online bestelsysteem ontwikkeld. We hebben onze bezoekers aantallen zien verdubbelen en de conversie zien verdrievoudigen!
client

Simone
Groenevoeding.nl

client

Dennis van der Sluijs
medigros.nl

client

Joshua Camera
Italini Gelato